Chokladblomma.

Var länge sedan jag lade upp foton, så bjuder på en jag tog förra veckan!

Lösenordsskyddad!

Klicka >HÄR< för att läsa.

True

LÖSENORDSSKYDDAT INLÄGG SOM NÅS >HÄR<
För att få tillgång till dessa inlägg, vänligen maila [email protected]

Hard work!

Jobbade idag, och sedan blir det även jobb lördag, söndag & måndag. Kanske imorgon också men det beror helt på hur jag mår när jag vaknar då jag har feber och sådär nu. Inte annat blir det mycket jobb i helgen som sagt så det är skönt ändå. Nu ska jag fortsätta se på SOS Gute och äta lite glass. Hörs imorn.
Puss

Ont i kroppen!

Efter i onsdags som var min sista introdag har jag jobbat två kvällar till. Fredag och Lördag blev det. Skulle egentligen fått jobba idag också om jag ville men jag har så sjukt ont i kroppen så det går inte. Idag får det bli en vila-upp-mig-dag. Hoppas jag får mer jobb under veckan i alla fall. Nu ska jag se på film och bara vila. Ont i huvudet har jag också. menmen.
Puss

Jobba

Igår jobbade jag morgon/eftermiddag och det var dessutom min första arbetsdag. Givetvis är jag inte själv första gången utan gick intro. Det är intro idag med. Först ska jag på delegering så att jag får dela ut medeciner till dom som behöver och sedan ska jag möta upp hon jag ska gå intro med. Efter idag kommer jag att arbeta själv. Hjälp. Men det kommer nog gå bra. Slutar 22 ikväll så kommer nog inte skriva något mer efter detta. Kanske hörs senare i veckan.
Puss

Hos Timpan!

Sitter hemma hos Tim just nu och väntar på att älskling ska komma så att vi kan dra och bada. Sedan ska vi dra och äta och sådär med.. Tänkte bjuda på en bild, men det får vi ta senare istället då sladden till datorn är borta. Men skitsamma.


RSS 2.0