Bytt tillbaka

Jag har nu bytt tillbaka till min gamla blogg http://ems.blogg.se och varför jag har gjort det kan ni läsa om där!
Om ni klickar på någon del av texten kommer ni dit!

Äntligen fredag

Jag har nyss duschat och sitter just nu och glor lite på tv, kollar på Top model på trean då det inte finns något bättre på tv, brukar inte gilla denna typen av program men kollar ändå. Runt ett tiden ska jag dra till min mami osv för att vi ska till landet i helgen som sagt och ha tjejhelg, det ska bli supermysigt! Jag kommer att lämna datorn hemma så det lär inte bli någon uppdatering under helgen eftersom att blogg.se inte skaffat någon app ännu och att blogga via safari går inte av något konstigt skäl... Dessutom suger mms-bloggen så jag orkar inte hålla på och skicka sms.

Efter helgen lär jag bjuda på en massa bilder i alla fall så ni har något att se fram emot. Nu ska jag glo lite mer på tv och sedan blir det att packa allt inför helgen osv och sedan röra mig mot tyresö .
Pussen

Galet snabbt

Idag är det ETT år sedan jag och älskling flyttade ifrån bajs-Ösmo hit, till Haninge. ETT JÄVLA ÅR. Fyfan vad snabbt det gått, känns som att vi flyttade in för bara någon månad sedan men det har gått mycket längre tid än så. 365dagar. Och jag älskar det! Hm, hur som helst.
Idag var det skola, slutade sent idag och åkte sedan till svedmyra för att fika med min kusin, och sedan hem. Har sedan dess pluggat massa teori och bara tagit det lugnt, vilket är skönt det med. Just nu glor jag på film. Awesome. Ska dock krypa ner i sängen strax. Börjar 10 imorgon men det är nice. Efter skolan ska jag till landet med min mamma och mina systrar. Vi ska ha tjejhelg och grilla kött, dricka vin, se på film osv. Smutt!
Puss

Galet knasigt

Sitter i skolan just nu, trött som en jävla babian... Slutar runt 16.30 idag vilket suger men lika bra att vänja sig till det att man ska ut i arbetslivet. Även fast jag tycker det är lättare att kliva upp inför jobb än inför skolan. Putt..
Imorgon blir det att åka till landet med mamma och syster för tjejhelg, vi ska grilla och dricka vin, glo på film och äta godis. Bara umgås helt enkelt. AWESOME. Jaja, ska koncentrera mig på Engelska B nu.
Pusselipuss

RSS 2.0