Trött

Ni fick en del uppdatering idag, och nu ska jag sova. Imorgon är en spännande dag, och jag berättar mer om det senare om allt går som det ska. Så håll tummarna för mig! Upp tidigt imorgon i alla fall.
Puss

MJAU


FADE AWAY


FAIL


Haha skulle gnugga mig i ögat lite och råkade få linsen in bakom ögat, sedan so ploppade skiten ut. Så var bara att sätta i en ny (gamla som åkte ur på bilden)  Nu kan jag i alla fall se utan att vara halvblind.

Städar!

Har precis satt mig ner vid datorn som en paus till städandet... Bara att plocka in alla rena kläder i våra garderober kvar! Sedan blir det att lägga mig och glo på Pretty little liars. Har hört massa bra om den serien så jag hoppas den lever upp till mina förväntningar. Är en aningen pirrig inför morgondagen också, hihi. Men det kommer nog gå skitbra!

Rengöring

Före.


Efter.



Alla små "streck" på översta bilden är alltså damm på sensorn... Fläckarna på sista bilden (prickarna) är på balkongväggen där jag fotade. Så jag lyckades få bort all skit. Happy me!


Pictures




Ja, detta är tidsinställt. Glöm att jag är uppe så här tidigt idag. Ville bara ge er något att titta på eftersom att jag är så seg på att uppdatera under mornar/förmiddagar.

LEIF


Rösta!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

Det är bara att klicka på bilden för att ta er vidare och rösta, men är den inte gösnygg?


Päpple


Älska statistiken!

Haha här skjuter besökarna i höjden för att jag hjälpte falsksanning med en bild, helt otroligt att ingen annan gjorde det. Menmen. Min kamera har skit på sensorn och behöver lämnas in på lagning så jag kommer inte vara superbra på att uppdatera, inte lika kul utan foton. Ska visa exempelbild på skiten sedan. Nu ska jag borra upp hyllor.
Puss

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma, även fast jag varit det ett tag.. haha! Sitter på datorns batteri just nu då det åskar och blixtrar här i Haninge, samt att blixten nyss slog ner i vårat hus. Och internet har jag bara för att vi har en UPS till modemet som skyddar... Det blixtrade till om den när blixten slog ner i huset också, så det var en j*vla röta att vi köpte den förra veckan! Nu ska jag spara lite på batteriet så jag kan kolla på film senare.
Puss

Sleepy

God eftermiddag!
Jag slumrade till mellan 5-6 imorse någon gång och sedan väcktes jag av min syster runt 11.20 så jag är fortfarande skapligt trött. Jag har dock inte uppdaterat då jag och syster har kollat på film (Kommer recension senare) och ätit jordgubbar med kesella vanilj. Så sjukt j*vla gott! Jag åker härifrån om ungefär 30min och då ska jag möta älskling och sedan beger vi oss hemmåt. Kommer nog lägga mig rätt tidigt ikväll med tanke på hur trött jag är dock, men ändå! För övrigt så har dessa tre dagar med sis varit underbara, så tack för dom! Love u!
Skriver när jag är hemma igen.

Sömnlös


Kan f*n fortfarande inte sova, och klockan är närmare 4a på morgonen nu.. Helt sjukt. Tror jag ska dygna för annars kommer det nog bara sluta med att jag väcks av min syster runt 9 och kommer vara ännu tröttare pga för lite sömn. Men får se hur jag gör. Bjussar på en bild ifrån lördags förresten.
Pöss

ååååh!

Är galet trött just nu, men har jättesvårt att sova. Saknar älskling, saknar att känna hans doft även fast jag inte oftast ligger nära honom på nätterna. Så just nu ligger jag och kollar på "Total Blackout" på 5an. Inte ett så jätteroligt program men det duger och det är typ det enda som går såhär sent (tidigt?) Men ska väl försöka sova i alla fall innan mina ögon vänder sig ut och in. Hm, men skriver när jag går upp senare. För idag ska jag och min syster till Tyresö och träffa min kusin Lotta och hennes son Noah.
Puss

Systra mi!


Igårkväll sov syster hos mig (bilden) och just nu sitter jag hemma hos henne och ska sova kvar här! Imorgon blir det hemfärd och sedan bara mys med älskling hela kvällen. Nu ska vi glo lite på tv och sedan sooooova.
Puss

Om gårdagen...

Igår uppdaterade inte jag något mer efter att jag åkt hem till min syster i Huddinge. Men det var bara för att det fick bli en snabbvisit till Norrköping då min pappas bil fick motorstopp mellan Nyköping och Stockholm, så vi fick åka dit istället. Men det var trevligt och impulsivt. Kan inte skriva så mycket just nu för jag har besök av min syster.
Puss

Galen morgon!

Idag vaknade jag runt klockan 10 av att min pappa ringde och väckte mig, tydligen ska dom komma hit idag så det var bara att hoppa upp ur sängen och börja städa snabbt som attans. Men nu är det fint och rent här hemma. Om ca 30min så är det dags att bege sig till min syster i huddinge dit min pappa och farmor osv kommer först och sedan åker vi hem hit till mig och min älskling. Så kommer inte uppdatera så bra, bilder får komma senare.
Puss

God kväll!

Nu har jag precis kommit hem ifrån grillningen, det blev lite dricka och lite bada på det också. Men det var riktigt mysigt. Har tagit massvis med bilder under kvällen så imorgon kommer ett urval, dock inte på personer tror jag. Men får se vad jag hittar på och väljer att publicera. Vädret var bra i alla fall - alltså inget regn. Men nu under kvällen blev det lite kyligare och jag blev trött så bestämde mig för att dra hem. Nu ska jag glo lite på tv tror jag och sedan ska jag marsch i säng. Trött trött trött.
Puss

18 Juni

Hm, idag hade jag nog egentligen känt typ "fan! söndag snart" men det gör jag inte. Varför? Jo för att det är sommarlov. Och istället känner jag att fan varför? Jag vill inte ha lov. Jag vill bli klar med gymnasiet nu. Gash. Jaja, nu ska jag fixa mig det sista och sedan så blir det att åka och möta fina Sofie och dra till rudan för att grilla.
Pöss

Grillning

Idag är nog en jävligt bra dag, hoppas jag! Ikväll är det grillning nere i rudan med bl.a Sofie och andra fina människor så det ska bli trevligt. Blir antagligen bad också, men får se om jag badar pga vädret inte är så himla fint. Kameran åker med i alla fall så det lär bli rätt mycket bilder ikväll. Vilket är awesome!
Skriver senare.

Länkbyte


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Trötta Emma...

Det var ett tag sedan jag var uppe så här sent då jag är en person som gillar att sova läääänge. Så sjukt skönt. Hehe. Har i alla fall suttit och glott på Gossip girl ett bra tag och nu börjar mina ögon att gå ihop, så trött är jag. Har tyvärr ingen ny bild att bjuda på, så det får bara bli text för tillfället. Blir det bättre väder imorgon, fotar jag då.
Puss & God natt.

Energy drink!

Som ni ser i menyn har jag bredvid bilden på mig lagt till en bild på energidricka, nu undrar säkert ni varför jag har gjort det? Svaret är enkelt. Jag är beroende. Hemskt men sant. Jag verkligen Ä.-L-S-K-A-R skiten. Dock måste jag dra ner på det då det inte är bra för hälsan att dricka för mycket av det osv samt att det är rätt dyrt i längden.

Idag har jag annars inte gjort så mycket alls. Bara tagit det lugnt, varit och handlat samt designat om bloggen. Visst blev den mycket snyggare nu? Eller vad tycker ni? Nu blir det i alla fall lite Gossip Girl och sedan ska jag nog dejta kudden, skriver imorgon.
Puss

Jag tävlar



Jag tävlar hos Hanna Emilia med denna bilden till elementet "Luft"
Och jag tycker att jag ska vinna för att jag behöver fler läsare och det vore då toppen att få vara länkad hos dig! Desto fler läsare, desto mer uppdaterar jag och då blir det roligare för mina trogna läsare samt för mig!

Nytt på bloggen!

Som ni ser så har jag uppdaterat designen på bloggen (tryck f5 om ni inte ser det nya) och jag blev mycket nöjdare nu än jag var innan. Vilket bara är bra, nu tänkte jag göra en testblogg och öva på att göra SNYGGA dropdown menyer osv samt öva på att få in bakgrunder på rätt sätt. Blir nog helt awesome till slut. Övning ger färdighet!

Love


Upptagen dag..

Ledsen för att jagi nte skrivigt något idag, men jag har helt enkelt inte haft tid. Först var jag hos en tjejkompis i Nynäshamn och sedan när jag kom hem runt 20.00 åt jag middag med älskling och kollade på film. Så har inte kunnat uppdatera fören nu, men så kan det bli, speciellt på sommaren. Nu ska jag borsta tänderna och sedan sova.
Pöss

Vila i frid

Hittade denna när jag gick till ICA för att handla, stackarn. (Den hade bladen i munnen när jag hittade den, alltså inte jag som satt dit dom utan snarare någon unge)

Regnigt

Idag är det inte så fint väder i stockholm, men det sket jag i och drog och badade ändå. Men på grund av att det skulle regna tog jag inte med mig kameran, vilket var tur då det började spöregna! På badplatsen fanns det en massa änder, varav en av dom gick emot mig och min kompis hela tiden, galna and! Sedan fanns det en med fem ungar också varav den ena ungen var halt, stackarn.

Nu tänkte jag kolla på film och ta det lugnt innan älskling kommer hem från jobbet och sedan så ska jag nog sätta mig och öva på att göra designer, det blir nog kul. Ska försöka hinna med att fotografera också.

Korvstroganoff



Det är godare än vad det ser ut på bilden, haha!

Du behöver: Falukorv, ris, gul lök, tomatpure, matlagningsgrädde och kryddor.

Börja med att hacka löken och ha ner den i en stekpanna, fräs löken på låg värme medan du börjar att skära korven i lagomt stora bitar för en stroganoff (sätt även på riset när du känner för det).
Ha ner korven med löken och fräs på lite grann, ha sedan i tomatpure och rör runt så att det lägger sig jämnt över all korv & lök. Därefter har du i matlagningsgrädden och låter det puttra medan du väntar på riset.
Krydda stroganoffen efter smak och sedan är det bara att servera.

Tips! Vill du ha ett smalare alternativ kan du byta ut matlagningsgrädden till mjölk och ha i lite mjöl för att få stroganoffen lite tjockare i konsistensen.

Baddags!

Nu har jag precis ätit brunch som bestod av gårdagens middag, och ska nu packa ner mina badkläder och sedan röra mig mot en sjö här i närheten och ta ett uppfriskande dopp! Det blir nog riktigt skönt, har inte badat på ett tag. Skriver när jag är hemma sedan.
Puss

Godmorgon!

Godmorgon alla fina läsare!
Jag sov riktigt länge idag även fast det inte var planerat, men ändå. Satt som sagt uppe igår och pillade på en bloggdesign hur länge som helst då jag testade göra en dropdown meny för första gången till denna tjejen. Hon bad mig även att göra hennes design efter egen känsla med pissiga bilder så designen blev inte så pass bra som jag ville och hon skrev ut i sin blogg att jag designade dåligt

Jag har ändå skrivit ut att jag är nybörjare och att man inte ska förvänta sig ett proffsjobb på en gång och det var hon helt införstådd med. Tycker hon kan göra en bättre design själv, för det är SVÅRT att göra en design från grunden med bilder, html-koder osv. Jaja.

Lite senare kommer mitt inlägg om vad jag åt igår, samt recept på det. Så håll ögonen öppna!

Ögon i kors

Är så sjukt galet trött just nu! Har suttit och arbetat med en design i ett par timmar trots att jag egentligen velat sova, men nu är den gjort, sedan väntar jag en beställning till men den kommer jag inte börja med än på ett par dar. Imorgon kommer det upp ett inlägg med recept på det jag åt till middag idag, så håll utkik! Skriver när jag vaknat.
Godnatt!

Hur du går till väga...

För att beställa en design.

Först och främst gör jag endast designer till blogg.se & webblogg.se medan headers kan jag göra till fler bloggportaler om jag får reda på måtten till headern.

Jaja, till saken nu...

Skicka ett mail till [email protected] med ett innehåll av:
Vad för färger du vill ha på bloggen.
Flera foton av bra kvalité
(Alltså inte pixliga bilder, cambilder eller spegelbilder) som du vill ha i designen.
Förklara även gärna hur bilderna ska sitta osv
Om menyn ska vara dropdown eller på höger/vänster sida.

Text som ska stå i menyn och headern.

Skriv även om du vill ha en bild i menyn.

Står inte det jag skrivit här med i mailet raderas det och jag kommer inte att gör din design.

Tänk på att det kan ta tid innan designen blir klar då jag har mycket annat för mig och det tar tid att göra en design från grunden.

Arga Emma..

Idag är ingen bra dag för mig, men skitsamma. Har fått sommarlov i alla fall.. Nu tänkte jag i alla fall laga mat, och sedan ska jag påbörja en design som en tjej bad mig göra. Skriver senare och hoppas att jag är på bättre humör då.
Puss

Jag hatar mac!

ÅÅÅÅH VAD TRÖTT JAG BLIR!
Världens finaste älskling bestämde sig för att köpa hörlurar med mick till mig så att jag kan prata via skype. MEN! på grund av att jag har en Macbook funkar inte micken och jag blir så jävla arg. Måste köpa till en grej att ha i USB porten eller köpa Apple's egna mick typ. Jävla skit dator! Köp fan aldrig en mac, finns fan inget kul till den heller!

Dagens första paket

Jag är medlem på Pointshop där man kan samla poäng för att köpa hem grejer, och idag kom mitt första paket hem! Bli gärna medlem du också genom att klicka HÄR. Du blir då värvad av mig och hjälper mig på traven med poäng.





Sorry!

Ledsen för att jag inte uppdaterat tidigare idag, men gick upp i morse sedan åkte jag till skolan på avslutning. Efter det gick jag till arbetsförmedlingen och skrev in mig och kom hem alldeles nyss. Slängde dock sopor och startade en tvättmaskin innan jag kände att jag kunde sätta mig ner och slappna av lite.

Strax ska jag nog dessutom starta en diskmaskin, behövs städas också men det orkar jag inte idag utan tar det imorgon istället. Ska fota och visa er en sak jag fick på posten idag också, haha. Men skriver snart igen.
Puss

God natt!

Jag har nu suttit och fixat inlägget om mig, samt om min kamerautrustning. Just nu finns de inläggen längre ner men när jag har tillräckligt många inlägg hittar man dom antingen i texten under min profilbild eller under mina kategorier. Är sjukt trött just nu och min kära sambo sover sedan runt 17-18 i eftermiddags. Men han kunde inte sova natten till idag (igår med tanke på klockan?) och dygnade och somnade därför så pass tidigt.

Nu är det min tur att krypa ner i sängen och somna, imorgon är det skolavslutning, men jag ser det inte som något speciellt och orkar seriöst inte fixa i ordning mig så mycket. Slutar bara andra ring så det spelar nog ingen roll.

Godnatt sötisar!

Min Kamerautrustning

ALLA BILDER ÄR KLICKBARA!

Jag äger inte denna bilden!

Sony Alpha a290


Objektiv:

1. 18-55mm. 2. 28-80mm. 3. 70-210mm

Mitt stativ:


Filter:

Det genomskinliga är ett vanligt UV filter och det mörkare ett CIR-POLARIZING filter

Trådlös fjärrslutare:



Allt ihop:

Förutom 28-80mm objektivet, stativet och ett filter som jag alltid har på objektivet annars.



Om mig


Mitt namn är Emma Johansson och jag är född 26 Juli 1992, blir alltså 19år iår. På dagarna pluggar jag specialinriktad barn och fritid på Fredrika Bremer Gymnasierna i Haninge - Stockholm, och läser även foto som tillval.

Jag bor tillsammans med min sambo Christian (Kallad Älskling i bloggen) och våra två katter Pipen och Elskling i en tvåa på 66kvm söder om Stockholm i en kommun som heter Haninge.

Min stora passion är som det står i menyn fotografering, och jag fotar allt från natur&djur till porträtt. Jag är dock inte så himla bla på fotografering ännu men jag försöker mitt bästa och utvecklas för varje gång jag tar en bild.

Är det något ni undrar är det bara att skicka en fråga i bloggresponse eller i kommentarsfältet.

Kissekatt


Min ena katt Elskling, hankatt för er som undrar. Som ni ser sitter den nya stämpeln på också... Funderar dock på att göra om den då jag inte är helt nöjd med den och gjorde den lite snabbt i photoshop.

Lite foton! (med gammal stämpel)



Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Ni får jättegärna följa mig via bloglovin!

Vinglas


Ny blogg - igen!

Hejsan hoppsan!
Jag har nu startat en ny blogg, med ny design som är gjort utav mig. Kommer senare under dagen publicera lite äldre bilder där min gamla vattenstämpel är kvar med min gamla bloggadress, den stämmer alltså inte och jag håller på att göra en ny stämpel just nu. Ska berätta lite om mig senare också, för er som inte vet vem jag är.
PÖÖÖÖSSAR!

RSS 2.0